MobilAppar till Office 365

den . Träffar: 265

Office 365 appar att installera i din mobila enhet. Från Microsoft, Apple Appstore eller Google Play

Har du nu skaffat dig ett abonnemang på Office 386 Enterprise E1 och har en surfplatta i din ägo, kan det vara idé att ladda ner de appar du mest använder.

Apparna finns för Microsoft Surface, iOS (Apple) och Android (ex. Samsung m.fl). Detta är den stora fördelen med att "arbeta i molnet". Du skapar ett dokument eller Excel-ark i din hemdator. Omedelbart finns dina arbeten tillgängliga i dina mobila enheter typ surfplatta eller smarta mobil. Oavsett vad du befinner dig uppkopplad.

Kanske den mest användbara kan vara kalenderappen, som finns i Office 365. Lägg in dina besök och aktiviteter i din hemdator. Med kalenderappen i mobilen missar du aldrig ett besök eller påminnelse.

För att belysa fördelarna ta vi ett par exempel.

  • Sitt i hemmets lugna vrå och planerar veckohandlingen. Lägg in din lista i OneNote. Med OneNote-appen i din smarta mobil har du din lista med dig i fickan.
  • Du kanske skall hålla ett föredrag i din förening. Gör en läcker Powerpoint-presentation i din hemdator. Med Powerpointappen i din surfplatta, eller mobil, har du med dig hela din presentation. Vi förutsätter naturligtvis att det finns en datorprojektor i din föreningslokal.

USB-minnen tillhör egentligen det förgångna. Åtminstone i dessa två enkla exempel!

 

 

Tags: Office 365