Logga in  \/ 
x
x
Medlemsanmälan
x
En IT-förening fullt ut!
Vi ställer inte in. Som IT-förening hittar vi nya vägar. Just nu i dessa besvärliga tider träffas vi i vårt digitala nav, Workplace Advance.
Ingen medlem skall behöva stå utanför information och gemenskap
Image not available

I samarbete med Microsoft erbjuder vi våra medlemmar Office365 Enterprise som molntjänst. Inte nog med det! I abonnemanget ingår hela 1 Tb lagringsutrymme. Här snålas det inte!

Office 365 Enterprise
Medlemsförmån
*
Image not available

I tider av social distans och karantän är det viktigt att vi äldre får både intellektuell stimulans och fysiskt aktivitet. Din dagliga motion kan vi inte hjälpa till med. Men . . .!

Ny grupp i Workplace
För oss med Apple produkter
Image not available

I dessa besvärliga tider lämnar vi våra föreningslokaler. Vi träffas på Workplace Advance. Supportgruppen finns till hands.
Workplace Advance, en betaltjänst utvecklad av Facebook

Medlemssupport
Svar inom 24 timmar
*
Slider
Kurs på distans

Vårens sista kurs på distans är nu avslutad. 24 medlemmar var anmälda till denna 3-dagarskurs med Workplace Advance som pedagogisk plattform

Slider

När det händer händer det på ITSeniorerna

Workplace Advance - En digital plattform i besvärliga tider

Senast publicerade artiklar i vår förening

31
109

Office 365 appar att installera i din mobila enhet. Från Microsoft, Apple Appstore eller Google Play

Har du nu skaffat dig ett abonnemang på Office 386 Enterprise E1 och har en surfplatta i din ägo, kan det vara idé att ladda ner de appar du mest använder.

Apparna finns för Microsoft Surface, iOS (Apple) och Android (ex. Samsung m.fl). Detta är den stora fördelen med att "arbeta i molnet". Du skapar ett dokument eller Excel-ark i din hemdator. Omedelbart finns dina arbeten tillgängliga i dina mobila enheter typ surfplatta eller smarta mobil. Oavsett vad du befinner dig uppkopplad.

Kanske den mest användbara kan vara kalenderappen, som finns i Office 365. Lägg in dina besök och aktiviteter i din hemdator. Med kalenderappen i mobilen missar du aldrig ett besök eller påminnelse.

För att belysa fördelarna ta vi ett par exempel.

  • Sitt i hemmets lugna vrå och planerar veckohandlingen. Lägg in din lista i OneNote. Med OneNote-appen i din smarta mobil har du din lista med dig i fickan.
  • Du kanske skall hålla ett föredrag i din förening. Gör en läcker Powerpoint-presentation i din hemdator. Med Powerpointappen i din surfplatta, eller mobil, har du med dig hela din presentation. Vi förutsätter naturligtvis att det finns en datorprojektor i din föreningslokal.

USB-minnen tillhör egentligen det förgångna. Åtminstone i dessa två enkla exempel!

 

 

PC för alla

PC för Alla - Nyheter

MacWorld

Nyheter

Folkhälsomyndigheten — Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv
Sponsorer till ITSeniorerna
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

ITSeniorerna i Göteborg. Mobil: 0705-206 809

Marklandsgatan 49  414 77 GÖTEBORG