Nytt FORUM

den . Träffar: 1174

Nytt försök med forum.

Vid flera tillfällen har vi, under de senaste tio åren, installerat ett medlemsforum på vår hemsida. Dock utan någon större framgång. Nu gör vi ett nytt försök.

Utvecklingen går snabbt och applikationsutvecklarna ligger verkligen inte på latsidan. Det forum som nu har premiär är verkligen en av de vassaste som marknaden erbjuder. Här finns egentligen allt man kan önska sig. Enkelt att göra inlägg. lika enkelt att radera eller ändra egna inlägg.

Inte nog med det! Vårt forum ligger bakom Secure Sockets Layer (SSL). En kryptering som skyddar all data under överföring mellan ITSeniorerna och dig som forumanvändare. FORUM fordrar inloggning vilket gör att det enbart är tillgängligt för oss medlemmar.

Varje enskild medlem kan, efter inloggning, själv ändra eller radera sitt egna inlägg. 

Varför ett forum
En av grunderna med vår IT-förening är att vi hjälper varandra med hantering av modern kommunikation. Mobila enheter, inställningar i våra datorer, ge varandra tips och goda råd. Dela goda och dåliga erfarenheter. Allt för att kunna leva ett någorlunda tryggt och trivsamt liv i vårt digitala samhälle. Det är min bestämda uppfattning att vårt forum blir ett bra komplement till våra kurser, månadsmöten och fredagssupporten.

 

Vårt Forum hittar du, efter inloggning, i huvudmenyn FORUM". Klicka här >>