Är du intresserad av att vara handledare i vår förening?

Att vara handledare är en stimulerande och trivsam uppgift. Handledare innebär att du är ledare i en av våra kurser. Inte lärare. Deltagarna är inte elever utan medlemmar som vill komma igång, eller lära sig mer om datorer och IT. Hur lite du än kan om datorer och IT, finns det medlemmar som mer än gärna tar del av dina kunskaper. Man kan nog säga att du är mer en inspiratör än ledare. Det är helt Okej att följa med en redan etablerad handledare genom att vara "medhjälpare.

Ideell förening
ITSeniorerna i Göteborg (ITSeniorerna) är en helt ideell förening. Priserna på våra kurser är till självkostnadspris. Handledarna ställer upp utan arvode. Handledarna drivs av viljan att dela med sig av sina kunskaper till övriga medlemmar i vår förening. Allt under devisen "Seniorer lär Seniorer" 

Handledarens förmåner
Som handledare får du ersättning för dina kostnader typ milersättning eller ersättning för resa i kommunal regi.

Inte nog med det! Dessutom går du på alla våra kurser kostnadsfritt.

Kursprogrammet
Vi administrerar själva våra kurser, utan inblandning av något studieförbund. Enkelt för våra handledare. Inget tjafs med krångliga närvarolistor.

Nyfiken?
Har vi väckt din nyfikenhet? Tveka inte att kontakta vår ordförande Christer Björstad. Eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Välkommen att ta del av vårt handledarprogram.

 

Christer
Ordförande - ITSeniorerna i Göteborg

Mobil: 076-131 38 66
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.